"Je vskutku zajímavé, jaké krásné věci dokážeme vytvořit, a kolik z nich bylo zničeno kvůli těm špatným..."

První týden ve škole

15. září 2009 v 19:52 | Annia |  (tý)Deníček / aktualitky
A začalo to. Já už zase chodím do školy. Ne že by mě to bavilo, ne že bych někdy do školy chodila ráda, ale chodím tam 100x radši, než do práce.
<


Když to shrnu, první týden (a zřejmě i další týdny budou) byl náročný, ale fajn. Dostáváme ve škole dost úkolů, to učení je o dost náročnější, než na učňáku, ale zase se mi líbí, že mě tam dost lidí v jisté míře uznává a respektuje.

Postoj třídního učitele jsem už popsala v minulém článku, postoj ostatních učitelů je většinou OK, většina z nich mě oslovuje ve správném rodě. :-) Co se týče spolužáků, tak ti, co se mnou přišli z učňáku, se mě snaží oslovovat správně (když ne, tak na prostest často na staré jméno neslyším), já vím, že je těžké si zvyknout a že jim to bude chvilku trvat. I tak jim ale tímto za snahu chci poděkovat, i když nevím, jestli to někdy budou číst. :-D Pokud jde o ostatní spolužáky, s nimi jsem se zatím nedostala do řeči, neznám je a oni mě. Zatím ale žádný problém naštěstí nebyl, v podobě nějakých nadávek, atd., takže super! :-)

Co dodat, doufám, že se postoj většiny lidí nezmění, že mě budou spolužáci a učitelé uznávat dál, a hlavně, že se začnu učit a půjde mi to, abych ve škole aspoň prolézala bez problémů. Mezi námi: moc se mi nechce za dva roky do práce, víte jak to myslím (že, ještěrko ;-) ).

Tímto tato (možná neobvykle) krátká aktualitka končí.

Komentáře

1 Lucie Lucie | Web | 15. září 2009 v 19:56

To je dobre ze to ve skole dobre pokracuje. Gratuluji.

2 Annia Annia | Web | 15. září 2009 v 20:01

Lucie: Díky! :) Doufám, že mi to vydrží.




Komentáře jsou uzavřeny.